Coaching

Coaching

Coaching is een traject waarbij we individuen begeleiden. Er vinden gedurende een coachingstraject meerdere één op één gesprekken plaats waarbij de vraag van de coachee naar voren komt en samen met de coach wordt genalyseerd. De coach zoekt naar de openingen en de ruimte die er in of achter het probleem zit. Door het gesprek aan te gaan verruimt de coachee zijn zelfbewustzijn en wordt de cirkel van (oplossings-) mogelijkheden groter. De coach stuurt aan op het vergroten van het (zelf-) bewustzijn, de eigen verantwoordelijkheid en het zelfvertrouwen. Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je bepaalde dingen volgens vaste patronen verricht. Wanneer die patronen niet meer effectief blijken te zijn is het zinvol om te onderzoeken waar ze vandaan komen en hoe je (door bewustwording) effectief ander gedrag kunt inzetten.

Wij coachen mensen met diverse vragen zoals:

-Welke loopbaan past mij het best. Wat moet ik kiezen?

-Ik loop vast. Mijn Work-/ Life balans komt niet meer goed uit

-Ik ben lid van een Management Team, waarbij we steeds vaker tegen problemen in de interne communicatie oplopen. Wat kan ik daar persoonlijk aan doen? Geef mij eens inzicht in mijn communicatiestijl en mijn valkuilen?

-Ik wordt geacht een eigen klantenkring te gaan opbouwen. Kun je mij hierbij helpen ? Hoe kan ik commercieel bewuster worden en effctief zijn ?

-Ik wil intern een carrière stap maken en mijn baas heeft daar ook alle vertrouwen in. Toch loop ik steeds tegen dezelfde zaken aan. Ik wil hier graag concrete "jobcoaching" op. 

U bevindt zich hier: Home / Methodes / Coaching

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341