Insights Discovery

000_002_discovery with globe cmyk

SmitBertens is geaccrediteerd om te werken met Insights Discovery. Insights Discovery is een instrument dat de persoonlijke voorkeuren van de mensen meet, en kan ondermeer worden ingezet in managementleergangen, teambuilding en persoonlijke coaching. De hoofddoelstellingen van Insights Discover zijn: Zelfinzicht, inzicht in de ander en afstemmen op en verbinding maken met de ander.

Wat is het?

Insights Discovery is een zeer betrouwbaar instrument gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de psychologie en het doorgronden van de psychologische typeringen van mensen.  Elk mens is uniek, en ieder mens heeft bepaalde diepgewortelde psychologische voorkeuren, die hen een bepaalde kijk op situaties geeft. Het gedrag dat voorkomt uit deze voorkeuren bepaald onder anderen de wijze van communiceren, commercieel handelen, nemen van besluiten, samenwerking en leidinggeven.

Hoe werkt het ?

Door middel van het invullen van een beknopte online vragenlijst wordt een persoonsprofiel van de deelnemer gemaakt. Dit profiel en een gedetailleerd persoonlijk verslag van tenminste 20 pagina's dat inzichtgeeft in de eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op de omgeving. Aan de orde komen:

- Stijl en aanpak

- belangrijkste sterke en zwakke punten

- waarde voor het team

- communicatiestijl

- mogelijke blinde vlekken

- tegengestelde typen

- suggesties voor ontwikkeling

Bovenstaande opsomming is een basisprofiel. Dit basisprofiel kan voor uw medewerkers worden uitgebreid met aanvullende modules, zoals een verkoop module, een management module, een een ontwikkel module. Op basis van Insights Discovery persoonlijkheidsprofielen kan SmitBertens een workshop of persoonlijke coaching verzorgen.

 

 

U bevindt zich hier: Home / Methodes / Insights / Insights Discovery

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341