Outdoor trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

'There is more in you than you think' (Kurt Hahn).
Zijn ervaringsgerichte leerfilosofie inspireert ons bij het ontwikkelen en uitvoeren van onze trainingen. Wij leggen de focus op persoonlijk leren als basis voor team- en organisatieleren.

Voor team- en managementtrainingen maken wij gebruik van groepsactiviteiten outdoor.
In deze opzet krijgen de deelnemers opdracht om in korte tijd concrete problemen of uitdagingen met elkaar op te lossen. Mensen worden aan ogenschijnlijke gevaren en uitdagingen blootgesteld. Zij krijgen een spiegel voorgehouden hoe zij in confronterende situaties in teams werken en hoe zij daarbij communiceren. Deze outdoormethode is de meest unieke, directe methode van ervaringsgericht leren! Het is avontuurlijk, dynamisch en leuk!

Catamaran

Voor verkooptraining en coaching gebruiken we de Catamaran als outdoormateriaal. Verkopers worden soms CAT’s genoemd. Beiden zijn eigenzinnig, en beide laten zich geen trucjes aanleren. CAT in onze sales trainingen staat voor Confidence Attitude Tools, en dat geeft ons inziens de juiste volgorde van belangrijkheid aan. Verkoop principes zijn oneindig veel belangrijker dan Verkoop technieken. In onze trainingen reiken wij vaardigheden aan, maar kijken vooral naar de hand die de gereedschappen hanteert.

Roeisloep – Team aan Boord

Het principe van deze training is eenvoudig. Met maximaal 12 mensen aan boord van een roeisloep gaan we van A naar B en onderweg kom je van alles tegen.
De uitvoering is complex; doel bepalen, strategie uitzetten, je plaats vinden binnen een groep, organiseren, leidinggeven, besluiten nemen, veiligheid bewaken, onverwachte gebeurtenissen en dat alles op een schaal die het 'realtime' leren mogelijk maakt. Het is niet nét echt het ís echt, een organisatie in een notendop!

De trainers aan boord faciliteren, coachen en sparren waar nodig. Ze nemen echter géén verantwoordelijkheden van de deelnemers over maar grijpen wel in als de persoonlijke en/of fysieke veiligheid in het geding mocht komen.

U bevindt zich hier: Home / Methodes / Outdoor

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341