Trainers

Smit Bertens Trainers

SmitBertens Trainers is een organisatie voor training, coaching en advies op het gebied van management, communicatie en leiderschap.

Missie

Onze missie is om mensen te helpen hun doelen te stellen, hun potentieel te ontdekken, hun resultaten significant te verbeteren en daarmee het rendement van hun organisaties te laten groeien. We verbinden mensen met elkaar en met hun eigen bron. We confronteren hen om belemerende patronen te herkennen en te doorbreken; daarmee energie laten stromen voor meer plezier, vrijheid, verbindingen én resultaat.

Visie

Onze visie is dat mensen een oneindig potentieel hebben, wanneer ze in staat zijn hun belemmerende patronen te doorbreken. Wij werken via zelflerend en zelfsturend vermogen van individuen. Ieder mens is zelf de bron van alle verandering en kan die bron gebruiken door deze in zichzelf te vinden en aan te boren. Door onze benaderwijze geven wij mensen nieuw elan en enthousiasme. Dit is samen met een gevoel voor verantwoordelijkheid de beste basis voor resultaat.

U bevindt zich hier: Home / Trainers

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341