Trainingsaanbod

SmitBertens Trainers heeft een breed scala aan trainingen op het gebied van Persoonlijke effectiviteit en Commerciële effectiviteit. Wij verzorgen managementtrainingen, persoonlijk leiderschap en coaching, verkooptrainingen, klantgerichtheidtrainingen en outdoortrainingen in diverse branches en (werk-) omgevingen.

Onze ervaring is met name aanwezig in de zakelijke professionele dienstverlening (flexbranche, media, ICT, advocatuur en rechterlijke organisatie en bank-en verzekeringswezen).
Daarnaast zijn wij ook thuis in de onderwijssector en hebben wij ervaring met het begeleiden van docenten op een ROC, trainen en begeleiden van Hogeschool medewerkers en studenten en trainen van promovendi en hun teamleiders van (internationale) Universiteiten.

Intensieve trainingen

Onze trainingen zijn intensief, kort en praktijkgericht en gedurende de trainingen wordt naast theorie vooral veel geoefend met praktijksituaties. Naast de trainingen die hieronder benoemd zijn, biedt SmitBertens Trainers in-company trainingen, afgestemd op uw organisatie en specifieke wensen. Zo kunt u combinaties maken van thema’s op het gebied van bijvoorbeeld verkoop en klantgerichtheid of management en (interne) samenwerking.

Wij ondersteunen uw organisatie bij de vormgeving en uitvoering van Management- en Personal Development programma’s, het ontwikkelen van accountmanagement, verbeteren van klant- en marktgerichtheid, het beoordelen van commerciёle competenties en begeleiding van werving en selectie van commercieel potentieel.

U bevindt zich hier: Home / Trainingsaanbod

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341