Leidinggeven & Coachen

Patroonscursus

voor juridische professionals

Het is voor de ervaren advocaat lastig en belangrijk om de begeleiding van stagiaires en medewerkers effectief op te pakken. Lastig doordat de begeleiding in eerste instantie tijd kost, waar er niet veel tijd beschikbaar is. Belangrijk omdat de juiste begeleiding en aandacht voor de stagiaire nu, op de lange termijn juist tijd en waarde oplevert voor kantoor en voor uzelf. Maar hoe doe je dat nu effectief? Welke stijl van begeleiding heeft mijn stagiaire nodig en hoe kan ik daar -binnen mijn eigen mogelijkheden- op aansluiten?

In dit programma bieden wij u een helder en effectieve training Leidinggeven en Coachen voor de Patroon. U krijgt handvatten en inzichten in de kansen en mogelijkheden van uw eigen meest krachtige stijl van coachen en begeleiden die u kunt inzetten voor uw stagiaires.

 

Doel: Effectief begeleiden en Coachen van advocaatstagiaires

Doelgroep: Advocaten die stagiaires/medewerkers (gaan) begeleiden.

Duur: 1 dag van 9.00 tot 17.00 uur

Plaats: Deventer

Prijs: € 650,- per deelnemer, exclusief BTW en inclusief lunch, koffie, thee en cursusmaterialen.

NOvA: Na afloop van de training ontvangt u een certificaat. Dit programma levert 6 PO punten op.

 

Deze training is een onderdeel van het programma "Van Solist naar Praktijkbouwer", dat speciaal voor de advocatuur is ontwikkeld. In 4 kerntrainingen gaan we in op commerciele effectiviteit, persoonlijke effectiviteit, teameffectiviteit en leidinggeven en coachen. Dit programma is gericht op de advocaat, die een bloeiende praktijk bouwt in een krapper wordende markt.

pdfDownload leaflet Leidinggeven & Coachen

U bevindt zich hier: Home / Trainingsaanbod / Training voor juristen / Leidinggeven & Coachen

Contact

Charlotte van Pallandtlaan 8
7424 NP Deventer
Telefoon: 0570 - 51 03 73
Fax: 0570 - 51 03 74
Mobiel: 06 - 22957341